My Policeman op Prime Video vanaf 4 november 2022

De film My Policeman is wereldwijd op Prime Video te zien vanaf 4 november 2022. Bekijk hieronder de eerste foto’s.

My Policeman My Policeman

My Policeman

My Policeman is een prachtig verhaal over verboden liefde en veranderende sociale conventies. My Policeman volgt drie jonge mensen – politieagent Tom (Harry Styles), lerares Marion (Emma Corrin) en museumconservator Patrick (David Dawson) – terwijl ze een reis maken in het Groot-Brittannië van de jaren 1950. Wanneer in de jaren ’90 terugblikken op veertig jaar geleden zijn Tom (Linus Roache), Marion (Gina McKee) en Patrick (Rupert Everett) nog steeds vol van verlangens en spijt, maar nu hebben ze een laatste kans om de schade van het verleden te herstellen. Gebaseerd op het boek van Bethan Roberts, maakt regisseur Michael Grandage een visueel betoverend, ontroerend portret van drie mensen die gevangen zitten in de verschuivende stromingen van de geschiedenis, vrijheid en vergeving.

De film is geregisseerd door Michael Grandage op basis van een scenario door Ron Nyswaner. Hij baseerde zich op het boek van Bethan Roberts. De hoofdrollen worden gespeeld door Harry Styles, Emma Corrin, Gina McKee, Linus Roache, David Dawson, en Rupert Everett.

My Policeman is vanaf 4 november 2022 te zien op Prime Video.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter