Na Top Gun: Maverick ook Jackass Forever uitgesteld

Het coronavirus blijft de bioscoopwereld in zijn greep houden. In navolging van Top Gun: Maverick is nu ook Jackass Forever – waarin de castleden van de beruchte MTV-serie Jackass weer zouden samenkomen – uitgesteld.

Jackass Forever verplaatst naar 2022

Fans hadden wellicht gehoopt dit jaar nog te kunnen genieten van een Jackass reünie, maar ze zullen nog wat langer moeten wachten. Paramount heeft de releasedatum namelijk verschoven van oktober dit jaar naar februari 2022.

De Jackass-franchise is ​​in 2000 ontstaan met de MTV-serie welke drie seizoenen kreeg en veel succes boekte. De serie stopte na het derde seizoen vanwege creatieve conflicten tussen MTV en de castleden. De serie vond nieuw leven via het grote scherm met de film Jackass: The Movie uit 2002, die oorspronkelijk was bedoeld als afsluiter van de serie. Tevens was het een mogelijkheid voor het team om zoveel wilde stunts te doen als ze wilden. Dit was een groot succes, waardoor Johnny Knoxville en regisseur Jeff Tremaine ervoor kozen om meer wilde avonturen te gaan beleven in enkele vervolgfilms.

Jackass Forever heeft hoofdrollen voor Steve-O, Johnny Knoxville, Dave England, Chris Pontius, Preston Lacy, Wee Man, Danger Ehren en ziet de introductie van Rachel Wolfson, Jasper, Sean “Poopies” McInerney, Eric Manaka en Zach Holmes. De regie is wederom in handen van Jeff Tremaine.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter