NCIS Hawaii spin-off in ontwikkeling bij CBS

De NCIS-franchise breidt zich opnieuw uit. Een nieuwe reeks van de populaire politiefranchise in Hawaï is momenteel in ontwikkeling bij CBS. De serie NCIS Hawaii heeft echter nog geen groen licht. Dit meldt PEOPLE. CBS Studios, het productiebedrijf achter de NCIS-franchise, weigerde commentaar te geven. Volgens Variety zal de nieuwe serie een team van Naval-rechercheurs volgen die opereren op de Hawaiiaanse eilanden.

NCIS Hawaii

NCIS: New Orleans-showrunner Christopher Silber zal in dezelfde hoedanigheid dienen bij het Hawaii-project, terwijl Jan Nash – een uitvoerend producent in New Orleans – en SEAL Team-superviserende producent Matt Bosack verbonden zijn als uitvoerend producent van de serie.

Het nieuws van een Hawaii-serie komt bijna een jaar na het einde van de CBS Hawaii Five-0 reboot. Volgens Deadline zou CBS Studios waarschijnlijk de productiebasis gebruiken op de eilanden die eerder voor Hawaii Five-0 waren gebouwd.

NCIS werd voor het eerst gelanceerd in 2003, toen het personage Jethro Gibbs van Mark Harmon werd geïntroduceerd in een afleveringen van JAG. De serie, die nu bezig is met zijn 18e seizoen, kreeg zijn eerste spin-off in 2009 met de première van NCIS: Los Angeles. De spin-off in New Orleans verscheen in 2014 en zal later dit jaar ten einde komen.

In 2012 was er nog een spin-off in de maak, NCIS: Red – over een mobiel team van agenten die samenleefden en werkten terwijl ze door de VS reisden om misdaden op te lossen – maar het kreeg geen volledige serie na het uitzenden van een pilot-aflevering in 2013.

Zowel NCIS als de twee spin-offs zijn in Nederland te zien via Net5.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter