NCIS: New Orleans seizoen 7 vanaf 6 februari op Net5

NCIS: New Orleans seizoen 7 is vanaf 6 februari te zien in Nederland op Net5. De afleveringen zijn elke zaterdag om 20:30 uur te zien op Net5.

NCIS New Orleans seizoen 7

In New Orleans doet het Naval Criminal Investigative Service-team (NCIS) onder leiding van Dwayne Pride onderzoek naar marine-gerelateerde misdrijven. De kleurrijke stad die bekend staat om zijn muziek, entertainment en decadentie, kent ook een donkere kant die als een magneet werkt op het marinepersoneel dat met verlof is. Samen met hardliner Christopher LaSalle, nieuwkomer Meredith Brody, forensisch specialist Sebastian Lund en de rest van het team probeert Pride de straten van The Big Easy veilig te houden.

Een paar weken na Mardi Gras, worstelt New Orleans met de gevolgen van COVID-19, nu de pandemie zich genadeloos door de Verenigde Staten begint te verspreiden. Pride, die zich bezighoudt met de gevolgen van het bevel over de gehele staat om alle restaurants en bars te sluiten, stuurt Tammy en Carter om een ​​verdachte dood aan boord van een humanitair schip voor de kust te onderzoeken, maar aan boord ontdekken ze dat sommige bemanningsleden besmet zijn met de dodelijke ziekte. Ondertussen wordt Wade overweldigd door het hoge volume in het mortuarium vanwege COVID-19, en Khoury worstelt om zich te herenigen met haar dochter, die bij haar gescheiden vader in Europa is, vanwege de wereldwijde uitbraak.

De cast bestaat uit namen als Scott Bakula, Vanessa Ferlito, Necar Zadegan, Charles Michael Davis, Rob Kerkovich, Daryl “Chill” Mitchell, C. C. H. Pounder, Chelsea Field.

NCIS: New Orleans is na NCIS: Los Angeles de tweede spin-off van de Amerikaanse televisieserie NCIS. De eerste aflevering werd in de Verenigde Staten uitgezonden op 23 september 2014. Deze spin-off werd ontwikkeld door Gary Glasberg.

NCIS: New Orleans seizoen 7 is vanaf zaterdag 6 februari om 20.30 te zien op Net5.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter