NCIS: New Orleans stopt na seizoen 7

NCIS: New Orleans, de jongste serie in de NCIS-franchise van CBS, loopt ten einde. NCIS: New Orleans zal stoppen na het huidige seizoen 7. De laatste aflevering van de serie wordt op 16 mei 2021 uitgezonden. Het wordt de 155e aflevering van de reeks. De NCIS serie heeft in de hoofdrol en is uitvoerend geproduceerd door Scott Bakula. Hij zei:

“Sad to end our love affair with this phenomenal city but so grateful for all the friends we made along the way. I will miss the music. Big thank you to CBS for seven years.”

Jan Nash, Christopher Silber, Chad Gomez Creasey¸ Ron McGhee, Stephanie Sengupta, Bakula en Mark Harmon zijn uitvoerend producenten. Silber en Nash zeiden:

“It has been our sincere pleasure and honor to work on this show and with this incredible cast and crew for over 150 episodes. As disappointed as we are to see NOLA end, we couldn’t be prouder of the work we’ve done and are grateful to the spectacular and resilient Crescent City that embraced us for seven wonderful years.”

Het einde van NCIS New Orleans lijkt een nieuw begin voor de franchise. Silber en Nash werken namelijk aan een nieuwe spin-off, NCIS: Hawaii. De twee zijn co-schrijver/uitvoerend producent van het project.

NCIS New Orleans seizoen 7

In New Orleans doet het Naval Criminal Investigative Service-team (NCIS) onder leiding van Dwayne Pride onderzoek naar marine-gerelateerde misdrijven. De kleurrijke stad die bekend staat om zijn muziek, entertainment en decadentie, kent ook een donkere kant die als een magneet werkt op het marinepersoneel dat met verlof is. Samen met hardliner Christopher LaSalle, nieuwkomer Meredith Brody, forensisch specialist Sebastian Lund en de rest van het team probeert Pride de straten van The Big Easy veilig te houden.

Een paar weken na Mardi Gras, worstelt New Orleans met de gevolgen van COVID-19, nu de pandemie zich genadeloos door de Verenigde Staten begint te verspreiden. Pride, die zich bezighoudt met de gevolgen van het bevel over de gehele staat om alle restaurants en bars te sluiten, stuurt Tammy en Carter om een ​​verdachte dood aan boord van een humanitair schip voor de kust te onderzoeken, maar aan boord ontdekken ze dat sommige bemanningsleden besmet zijn met de dodelijke ziekte. Ondertussen wordt Wade overweldigd door het hoge volume in het mortuarium vanwege COVID-19, en Khoury worstelt om zich te herenigen met haar dochter, die bij haar gescheiden vader in Europa is, vanwege de wereldwijde uitbraak.

De cast bestaat uit namen als Scott Bakula, Vanessa Ferlito, Necar Zadegan, Charles Michael Davis, Rob Kerkovich, Daryl “Chill” Mitchell, C. C. H. Pounder, Chelsea Field.

NCIS: New Orleans is na NCIS: Los Angeles de tweede spin-off van de Amerikaanse televisieserie NCIS. De eerste aflevering werd in de Verenigde Staten uitgezonden op 23 september 2014. Deze spin-off werd ontwikkeld door Gary Glasberg.

NCIS: New Orleans seizoen 7 is sinds zaterdag 6 februari om 20.30 te zien op Net5.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter