NCIS seizoen 1 vanaf 13 januari op Fox

NCIS een van de langst lopende series op de tv. Voor diegene die de reeks nog nooit gezien hebben, die kunnen vanaf 13 januari terecht bij Fox. Vanaf die datum start namelijk NCIS seizoen 1. Elke donderdag zijn er drie afleveringen te zien op FOX.

Navy CIS is een team van speciale agenten wiens missie is om te onderzoeken hoe een misdaad in verband staat met het personeel van de US Navy en US Marinekorps. Van moord en spionage tot terrorisme en gestolen submarines, reizen deze agenten de hele wereld over om de misdaden te onderzoeken.

NCIS seizoen 1

NCIS gaat over een groep speciale agenten in dienst van NCIS (Naval Criminal Investigative Service) hun doel is onderzoek te doen naar alle misdaden die gelinkt zijn aan de marine. Dit kan lopen van moord op een marinier tot spionage op militair domein, van drugs deals tot verkrachting. Ze doen het op hun eigen onorthodoxe manier, maar krijgen dit toch gedaan.

NCIS is een spin-off van de serie JAG en is afkomstig van producers Donald P. Bellisario en Don McGill. De serie was voor ‘t eerst te zien op 23 september 2003 op de zender CBS. In 2021 werd NCIS verlengd voor een negentiende seizoen, dat op 20 september 2021 in première ging. NCIS heeft inmiddels meerdere spin-offs, namelijk NCIS: Los Angeles, NCIS: New Orleans en NCIS: Hawaiʻi.

De cast bestaat uit namen als Mark Harmon, Sasha Alexander, Michael Weatherly, Pauley Perrette, David McCallum, Alan Dale, Alicia Coppola.

NCIS seizoen 1 is vanaf 13 januari 2022 om 20:00 uur te zien op Fox.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter