Nederlandse stemmen van De Legende van Samoerai Henk bekend

De Nederlandse stemmen van de animatiefilm De Legende van Samoerai Henk (originele titel Paws of Fury: The Legend of Hank) zijn bekend. De cast bestaat uit namen als Buddy Vedder, Murth Mossel, Frits Lambrechts, Charly Luske, Romy Winters, Simon Zwiers en Rob van de Meeberg. De film draait vanaf 20 juli 2022 in de Nederlandse bioscoop. Bekijk hieronder alvast een trailer.

De Legende van Samoerai Henk

Nederlandse stemmen van De Legende van Samoerai Henk 

De vrolijke hond Henk droomt van een leven als samoerai in een land waar katten de baas zijn. Terwijl alle katten hem wantrouwen, neemt Jimbo, ooit een grote samoerai, Hank met veel tegenzin onder zijn hoede. Samen moeten ze vechten om hun stad te beschermen tegen de gevreesde generaal.

De originele stemmencast bestaat uit Michael Cera als Hank, Samuel L. Jackson als Jimbo, Ricky Gervais als Ika Chu, Michelle Yeoh als Yuki, Djimon Hounsou als Sumo, Mel Brooks als Shogun, George Takei als Ohga , Gabriel Iglesias als Chuck en Aasif Mandvi als Ichiro.

De Nederlandse stemmen van De Legende van Samoerai Henk worden ingesproken door Buddy Vedder als Henk, Murth Mossel als Jimbo, Frits Lambrechts als Shogun, Charly Luske als Ika Chu, Romy Winters als Emiko, Simon Zwiers als Chuck en Rob van de Meeberg als Ogha

De film is geregisseerd door Rob Minkoff en Mark Koetsier op basis van een scenario geschreven door Ed Stone en Nate Hopper, losjes gebaseerd op Mel Brooks’ film Blazing Saddles uit 1974.

De film verschijnt op 20 juli 2022 in de Nederlandse bioscoop.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter