Nederlandse stemmencast Angry Birds 2 bekend

De Nederlandse stemmen van Angry Birds 2 zijn vandaag bekend gemaakt tijdens een castpresentatie in aanwezigheid van verschillende stemacteurs in de Amsterdam Icebar.

Angry Birds 2

Nederlandse stemmen Angry Birds 2

In de Nederlandse versie zijn er rollen voor Eddy Zoëy, Enzo Knol, Murth Mossel, Ruben Nicolai, Frank Lammers, Levi van Kempen, Do, Soundos El Ahmadi, André Dongelmans, Olcay Gulsen, Bibi, Pip Pellens, Diederik Jekel, Marieke Elsinga, Janice, Maryam Hassouni, Mattie Valk.

De vete tussen de humeurige vogels en de gemene groene biggen krijgt in Angry Birds 2 een nieuwe wending. Als een nieuw gevaar zowel het Vogeleiland als het Biggeneiland bedreigt, besluiten Red (Jason Sudeikis/Eddy Zoëy), Chuck (Josh Gad/Enzo Knol), Bomb (Danny McBride/) en Mighty Eagle (Peter Dinklage/Frank Lammers) om Chucks zus Silver (Rachel Bloom/Do) in te lijven en om samen te werken met biggen Leonard (Bill Hader/Ruben Nicolai), zijn assistente Courtney (Awkwafina/Pip Pellens), en zijn techneut Garry (Sterling K. Brown/André Dongelmans). De vogels en biggen sluiten een wapenstilstand en vormen samen een superteam om allebei hun eilanden te redden.

De originele castleden zijn Jason SudeikisJosh GadDanny McBrideBill HaderPeter DinklageLeslie JonesRachel Bloom, Sterling K. BrownEugenio Derbez, Zach Woods, Awkwafina, Lil Rel Howery, Dove Cameron, Beck Bennett en Brooklynn Prince.

Angry Birds 2 wordt geregisseerd door Thurop Van Orman (The Marvelous Misadventures of Flapjack, Adventure Time) en John Rice (King of the Hill, Rick and Morty). Vanaf 14 augustus 2019 in de bioscoop. In de originele en Nederlands gesproken versie, in 3D en 2D.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter