Nederlandse stemmen De Croods 2: Een Nieuw Begin bekend

Alle Nederlandse stemmen van de nieuwe animatiefilm De Croods 2: Een Nieuw Begin (originele titel The Croods: A New Age) zijn bekend. De stemmencast van de Betermans, het gezin dat de Croods tegenkomt op hun zoektocht naar een nieuwe woonplek, worden ingesproken door Gijs Naber, Thekla Reuten en Emma Heesters. Matteo van der Grijn, Waldemar Torenstra, Saar van Koningsberger, Sanne Wallis de Vries, Tim Knol en Paula Majoor keren terug als de Croods. De Croods 2: Een Nieuw Begin draait vanaf 16 december a.s. in de bioscoop. Bekijk hieronder de trailer.

Nederlandse stemmen De Croods 2: Een Nieuw Begin

De Croods hebben de nodige gevaren en rampen overleefd, niet alleen gevaarlijke prehistorische dieren, maar ook het vriendje van hun dochter. Nu krijgen ze een compleet andere uitdaging die hun levens op z’n kop zet. In hun zoektocht naar een nieuwe woonplek stuiten ze op een idyllisch, door muren omringd paradijs. Ze denken dat ze hier alles hebben om goed te kunnen leven, maar komen dan tot de ontdekking dat er al een andere familie leeft: de Betermans. Met hun luxe boomhut, geweldige uitvindingen en geavanceerde systemen om verse producten te verbouwen, zijn ze een stuk verder in de evolutie dan de Croods. Wanneer ze de Croods vragen om als eerste gasten in hun weelderige onderkomen te verblijven, ontstaan er al snel irritaties tussen de twee families, die bijna escaleren. Dan dreigt er een nieuw gevaar en moeten de families hun onenigheden laten varen, hun krachten bundelen en hun veilige wereld binnen de muren verlaten om samen op avontuur te gaan.

In de eerste film maakte de wereld kennis met de eerste familie uit het prehistorische tijdperk, The Croods. De voor een Academy Award genomineerde komedie over een clan die te maken heeft met hun veranderende wereld, fascineerde het wereldwijde publiek en herinnerde ons aan het tijdloze belang van familie en aan hoe weinig we zijn geëvolueerd.

De ontwikkeling van de film was een lang gekwelde weg, met productie die aanvankelijk gepland was voor twee jaar na de release van de eerste film, maar de releasedata werden voortdurend uitgesteld voordat DreamWorks in november 2016 aankondigde dat de film zou worden geannuleerd. Na de overname van de animatie door Universal Studio, werd aangekondigd dat de productie nieuw leven werd ingeblazen.

De originele stemmencast bestaat uit Nicolas Cage (Mandy), Emma Stone (Maniac), Ryan Reynolds (Deadpool 2), Catherine Keener (Kidding), Cloris Leachman (American Gods) en Clark Duke (I’m Dying Up Here). Nieuwe leden van de stemmencast zijn onder meer Kelly Marie Tran als het enige kind van de Bettermans genaamd Dawn met Leslie Mann (Blockers) en viervoudig Emmy-winnaar Peter Dinklage (Game of Thrones) als Dawn’s ouders.

Het vervolg is geregisseerd door Joel Crawford.

De Croods 2: Een Nieuw Begin draait vanaf 16 december a.s. in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie, in 2D en 3D.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter