Nederlandse stemmencast Cats & Dogs: Slaan de Pootjes Ineen!

De Nederlandse stemmencast van de bioscoopfilm Cats & Dogs: Slaan de Pootjes Ineen! (originele titel Cats & Dogs 3: Paws Unite) is bekend. De Nederlands gesproken versie van de film, bevat de stemmen van onder andere presentator Levi van Kempen (All Stars de Musical), actrice Barbara Sloesen (Zwaar Verliefd!), acteur André Dongelmans (De Luizenmoeder), acteur Valentijn Avé (100% Coco) en actrice Sarah Nauta (De Grote Slijmfilm). De hilarische familiefilm waarin een geheim team van huisdieren een wereldwijde strijd tussen katten en honden moet voorkomen, is vanaf 9 december 2020 te zien in de Nederlandse bioscoop.

Cats & Dogs: Slaan de Pootjes Ineen

Nederlandse stemmencast Cats & Dogs: Slaan de Pootjes Ineen! 

Het is tien jaar na de totstandkoming van de Grote Vrede, een uitgebreid bewakingssysteem dat door katten en honden gezamenlijk ontworpen is met als doel de vrede te bewaren als er conflicten dreigen te ontstaan. Maar dan worden er draadloze netwerken gehackt door een slimme slechterik. Door frequenties te gebruiken die alleen katten en honden kunnen horen, kan hij ze manipuleren en zo barst de wereldwijde strijd tussen beide diersoorten weer los. Een team van onervaren en onbeproefde agenten moet nu hun ouderwetse instinct gebruiken om weer voor vrede tussen katten en honden te zorgen.

De film is geregisseerd door Sean McNamara (Soul Surfer) en geschreven door Scott Bindley (The Last Summer). De personages zijn gebaseerd op de creaties van John Requa & Glenn Ficarra. De producenten zijn Andrew Lazar (Cats & Dogs, Get Smart) en David Fliegel.

McNamara’s team bestaat onder meer uit director of photography Adam Sliwinski, production designer Daren Luc Sasges, editor Simon Davidson, kostuumontwerper Valerie Halverson en componist John Coda.

Cats & Dogs: Slaan de Pootjes Ineen! is vanaf 9 december 2020 in de Nederlandse bioscoop te zien, in de Nederlandstalige versie.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter