Nederlandse stemmencast Wonder Park bekend

Op zaterdag 21 februari werd de Nederlandse stemmencast van de nieuwe animatiefilm voor de hele familie Wonder Park gepresenteerd op de Huishoudbeurs. Stemacteurs Stefania, Tim Douwsma en Murth Mossel waren hierbij aanwezig. De presentatie werd gedaan door Levi van Kempen.

Nederlandse stemmen Wonder Park

De jonge zangeres en actrice Stefania heeft met haar eerste dubbingrol direct een belangrijke stem ingesproken, namelijk die van hoofdpersonage June. De zanger en presentator Tim Douwsma heeft de stem ingesproken van de aap Peanut. Comedians Murth Mossel en Roué Verveer hebben de stemmen van bevers Gus en Cooper ingesproken. Zangeres, violiste en stemactrice Jannemien Cnossen en acteur en presentator Jan Kooijman zijn te horen als de ouders van June. Acteur en zanger Matheu Hinzen is Banky, de beste vriend van June. Actrice Peggy Vrijens is de zwijn Greta. Tenslotte is acteur, zanger en stemacteur Frans Limburg de blauwe beer Boomer.

In het Sovjet Unie van 1988 vindt een jong creatief meisje genaamd June (Brianna Denski), een ongelooflijk pretpark vol met fantastische attracties en grappige, pratende dieren genaamd Wonder Park. Al snel komt ze tot het besef dat het park in haar verbeelding zit en zij de enige is die de magische plek kan redden en het wonder kan doen herleven met behulp van de dieren.

De Engelse stemmencast bestaat uit Jennifer Garner (Alias, 13 Going On 30), Matthew Broderick (The Producers, Ferris Bueller’s Day Off), John Oliver (Last Week Tonight, The Lion King), Mila Kunis (Bad Moms, The Spy Who Dumped Me), Kenan Thompson (Saturday Night Live), Ken Jeong (The Hangover serie), Norbert Leo Butz (Dan in Real Life, Fair Game), Brianna Denski en Ken Hudson Campbell.

De film wordt geregisseerd door David Feiss, wat meteen zijn regiedebuut is. Het scenario is geschreven door Josh Appelbaum en André Nemec.

Wonder Park draait vanaf 12 april in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie.