Netflix | Alles wat je moet weten

Netflix is wereldwijd inmiddels de grootste, en populairste video-on-demand dienst. Het staat bekend om de eigen Original-series, documentaires en speelfilms. De leukste films en series van de streamingdienst bekijk je al voor 7,99 euro per maand. In dit artikel lees je alles omtrent de streamingdienst.

Wat is Netflix Nederland

Netflix is een streaming-service waarop je je kunt abonneren om series en films zonder reclame te kijken op een apparaat met een internetverbinding. Je kunt ook series en films downloaden naar je iOS-, Android- of Windows 10-apparaat om zonder internetverbinding te kijken. Netflix heeft een uitgebreide catalogus van speelfilms, documentaires, series, anime, bekroonde Originals en meer.

Netflix kosten

Netflix biedt meerdere abonnementen aan. Netflix biedt abonnementen aan vanaf € 7,99 tot € 13,99 per maand, zonder bijkomende kosten of contracten. Met elk abonnement bepaal je op hoeveel apparaten je tegelijk wilt kijken en of je liever in Standard Definition (SD), High Definition (HD) of Ultra High Definition (UHD) kijkt.

Netflix Nederland

Als Netflix-lid word je eenmaal per maand gefactureerd. Ze schrijven het bedrag voor je abonnement af op de datum waarop je je oorspronkelijk hebt geregistreerd. Er is geen contract, geen annuleringskosten en geen verplichtingen. Het staat je vrij om online je abonnement te wijzigen of op te zeggen wanneer je maar wilt als je besluit dat de dienst niets voor je is.

Ga naar netflix.com/signup. Kies het abonnement dat aansluit bij jouw wensen. Maak een account door je e-mailadres in te voeren en een wachtwoord te verzinnen. Voer een betaalmiddel in.

Netflix Nederland aanbod

Het films en series aanbod van Netflix Nederland groeit met de dag. Ze zijn continu bezig om rechten te verwerven voor nieuwe films en series. Daarnaast komt Netflix ook met eigen content, de zogeheten Originals. Op deze manier is er voor elk wat wils. Op dit moment bestaat het aanbod uit duizenden films, tv-series en documentaires.

Welke platforms ondersteunen de service?

Je kunt Netflix kijken op een apparaat met een internetverbinding waarop de app is geïnstalleerd, zoals een smart-tv, gameconsole, streaming mediaplayer, settopbox, smartphone of tablet. Je kunt ook kijken op je computer via een webbrowser.

Kan ik Netflix series en films downloaden?

Als je series en films offline wilt kijken op een moment dat het jou uitkomt, kun je ze downloaden via de app. Als je een serie of film wilt downloaden, heb je de meest recente versie van de Netflix-app nodig op een van de volgende apparaten:

  • iPhone, iPad of iPod touch met iOS 9.0 of hoger
  • Android-telefoon of -tablet met Android 4.4.2 of hoger
  • Amazon Fire-tablet met Fire OS 4.0 of hoger
  • Windows 10-tablet of -computer met versie 1607 (Anniversary Update) of hoger
  • Chromebook- en Chromebox-modellen selecteren

Tik in de app op een serie of film en kijk of het downloadpictogram ⇓ wordt weergegeven. Dit geeft aan of je een titel kunt downloaden. Je kunt ook filteren op titels die kunnen worden gedownload.

Kun je Netflix gratis kijken?

Je kunt gratis enkele series en films van Netflix kijken op netflix.com/watch-free. Kies uit verschillende series en films die je nu gratis kunt kijken. Je hoeft niet in te loggen of je te registreren. Op de speciale Watch Free-pagina vind je een goed aanbod aan series en films. Momenteel kun je afleveringen zien van Stranger Things, When They See Us, Our Planet en Elite. Ook vind je hier de films Bird Box, Murder Mystery en The Two Popes in het gratis aanbod.

Gratis proefabonnement

Tot januari 2020 was het mogelijk om voor Netflix een gratis proefabonnement te starten. Deze mogelijkheid is er helaas niet meer. Wanneer je de dienst nu wil proberen, zal je direct een abonnement moeten nemen.

Netflix opzeggen

Netflix is flexibel. Er zijn geen omslachtige contracten en geen verplichtingen aan verbonden. Je kunt je account makkelijk online annuleren op elk gewenst moment.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter