Netflix geeft Atypical seizoen 2 groen licht

Netflix heeft Atypical seizoen 2 aangekondigd. De streamingdienst heeft 10 nieuwe afleveringen besteld. Het eerste seizoen van Atypical staat online sinds half augustus dus de aankondiging van een tweede seizoen komt al snel.

Atypical seizoen 2

Atypical gaat over de 18-jarige Sam (Keir Gilchrist) die autistisch is en zich in de glibberige datingwereld begeeft. Dat levert grappige en pijnlijke situaties op. Maar ook de rest van het gezin worstelt met van alles en nog wat. Moeder Elsa (Jennifer Jason Leigh) ging vreemd met een veel jongere barman en in de laatste aflevering werd dit ontdekt door haar echtgenoot Doug (Michael Rapaport). Zus Casey (Brigette Lundy-Paine) is druk met haar eigen zoektocht in de liefde.

De cast bestaat uit Keir GilchristJennifer Jason LeighMichael RapaportBrigette Lundy-PaineAmy OkudaNik Dodani en Jenna Boyd.

Atypical is bedacht, geschreven en geproduceerd door Robia Rashid (How I Met Your Mother, Will & Grace).VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter