Netflix geeft Blonde met Ana de Armas expliciete rating

Eerder bleek dat Netflix een expliciete NC-17-rating had gegeven aan Andrew Dominik‘s Marilyn Monroe biopic Blonde, met in de hoofdrol Ana de Armas (Knives Out en No Time to Die). Naar verwachting betekent dit dat de film redelijk wat bloot zal tonen.

Netflix stelde de film daarom in eerste instantie voor onbepaalde tijd uit. De streamer zou bang zijn om de film uit te brengen gezien het onderwerp van de film. Tijdens een zwaar gedramatiseerde ontmoeting wordt de carrière van een 21-jarige Norma Jean gelanceerd nadat een gewelddadige aanranding het waard wordt geacht om “een auditie te doen”. Blonde zou zo seksueel grafisch van aard zijn dat het platform het doodsbenauwd kreeg van een vroege versie van de film.

Netflix heeft Dominik nu toch toegestaan ​​om de film uit te brengen zoals hij was, ongefilterd en zonder enige cuts, misschien nadat ze zich realiseerden dat Blonde niet mee zou doen met het Oscar seizoen en een regelrechte arthouse-film was.

Ana de Armas in Blonde

Na een traumatische jeugd werd Norma Jeane Mortenson een filmster en sekssymbool in het Hollywood van de jaren vijftig. Ze verwierf wereldfaam onder het pseudoniem Marilyn Monroe. Maar haar filmoptredens staan ​​in schril contrast met de problemen van liefde, uitbuiting, machtsmisbruik en drugsverslaving waarmee ze in haar privéleven te maken heeft gehad.

Blonde is gebaseerd op het gelijknamige werk van Joyce Carol Oates. Blonde volgt de opkomst van actrice Norma Jean Mortenson en haar uiteindelijke transformatie tot Marilyn Monroe, die speelde in klassiekers als Some Like It Hot, Gentlemen Prefer Blondes en The Seven Year Itch.

Blonde wordt geregisseerd door Andrew Dominik (Killing Them Softly, The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford) op basis van een script dat hij zelf schreef.

De hoofdrollen worden gespeeld door Ana de Armas, Adrien Brody, Bobby Cannavale en Julianne Nicholson.

Blonde is al een tijdje in ontwikkeling. Dominik treedt op als producent. Blonde zal vermoedelijk in 2022 verschijnen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter