Netflix geeft groen licht aan Friends From College seizoen 2

Netflix heeft groen licht gegeven aan Friends From College seizoen 2. Dit werd vandaag aangekondigd. Het tweede seizoen zal bestaan uit 8 afleveringen. In Friends from College komen oude schoolvrienden jaren later weer samen. Ze studeerden aan Harvard en na de studententijd verwaterde het contact wat, al waren er altijd kruisverbanden. Zo wordt er vreemdgegaan en hebben ze elkaar nodig om succesvol te zijn voor hun werk.

Friends From College seizoen 2

Een vriendengroep, waarvan iedereen samen op Harvard heeft gezeten, is nu bijna 40. Tegenwoordig moeten de vrienden zich bezig houden met het succesvol zijn op werk en met hun gezin. De vrienden delen een bijzondere relatie met elkaar. Wanneer ze na een lange tijd weer besluiten bij elkaar te komen, krijgen ze te maken met oude vriendschapen, oude romances en nostalgie uit het verleden. Als ze de kans hadden om terug in de tijd te gaan, zouden ze dan andere keuzes hebben gemaakt?

De komische serie werd bedacht door Nick Stoller (Forgetting Sarah Marshall, Get Him to the Greek) en Francesca Delbanco. De cast van Friends From College bestaat uit Cobie Smulders, Keegan-Michael Key, Annie Parisse, Nat Faxon, Fred Savage en Jae Suh Park.

Friends From College is een komedieserie van de zender Netflix. De serie ging in première op 14 juli 2017. Een releasedatum voor seizoen 2 is er nog niet.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter