Netflix geeft groen licht aan Naked met Regina Hall en Marlon Wayans

Netflix geeft groen licht aan Naked met Regina Hall en Marlon WayansNetflix heeft groen licht gegeven aan Naked, een nieuwe romantische komedie met in de hoofdrollen Marlon Wayans (White Chicks, Scary Movie) en Regina Hall (Think Like A Man, About Last Night). De film is gebaseerd op de Zweedse film Naken. Wayans zal wederom samenwerken met regisseur Michael Tiddes (A Haunted House, Fifty Shades of Black). Het scenario is geschreven door Cory Koller, Marlon Wayans en Rick Alvarez. Wayans zei:

“The response I’ve gotten from fans worldwide to my films on Netflix has been overwhelming, and I’m thrilled to be working with them on an original film. Also, I’m excited to be working with Regina again.”

In Naked is Wayans te zien als Rob Anderson. Op de vooravond van zijn huwelijk zet hij de bloemetjes nog eens flink buiten. Anders maakt het dusdanig bont, dat hij bewusteloos raakt van de drank. Zijn vrienden besluiten hem uit te kleden en in een lift te slepen om hem daar zijn roes uit te laten slapen. Twee uur voor de huwelijksceremonie wordt hij wakker. Naked zal vanaf 2017 te zien zijn op Netflix.