Netflix geeft Murder Mystery 2 groen licht

Netflix heeft groen licht gegeven aan Murder Mystery 2. Een vervolg op de Netflix-komedie uit 2019 stond al even op de planning, maar kwam niet van de grond. Daar komt dus verandering in nu Netflix een regisseur heegt gevonden voor Murder Mystery 2.

Jeremy Garelick neemt het regiestokje over van Kyle Newacheck, die het eerste deel regisseerde. Garelick maakte zijn regiedebuut met The Wedding Ringer (2015). Daarnaast schreef hij het scenario van The Break-Up. Het script van Murder Mystery 2 wordt geschreven door James Vanderbilt en Garelick.

Op dit moment is er nog niets bekend over het plot en is het nog onduidelijk wanneer het vervolg op Netflix verschijnt. Of hoofdrolspelers Adam Sandler en Jennifer Aniston terugkeren voor het vervolg, is ook nog onduidelijk.

Murder Mystery 2

Murder Mystery gaat over een New York City politieagent (Adam Sandler) en zijn vrouw (Jennifer Aniston) die op een langverwachte reis naar Europa gaan. Een toevallige ontmoeting tijdens de vlucht leidt tot een uitnodiging van de bejaarde multimiljonair Malcolm Quince voor een intiem familiediner op zijn jacht. Maar als Quince diezelfde avond om het leven komt, zijn ze ineens hoofdverdachten in een moordzaak geworden.

Naast Jennifer Anniston en Adam Sandler bestaat de cast uit namen als Luke Evans, Gemma Arterton, Luis Gerardo Mendez en Terence Stamp.

De film is geregisseerd door Kyle Newacheck en geschreven door James Vanderbilt.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter