Netflix heeft het einde van ​​The Notebook gewijzigd en fans zijn niet blij!

Netflix heeft fans van The Notebook boos gemaakt na het veranderen van het einde van de film. De romantische klassieker, die het verhaal volgt van het jonge echtpaar Noah (Ryan Gosling) en Allie (Rachel McAdams) terwijl ze verliefd werden in de jaren 1940, staat bekend om zijn hartverscheurende einde.

Het verhaal wordt in de tegenwoordige tijd verteld door een oudere man genaamd ‘Duke’ aan een verpleeghuispatiënt, voordat we ontdekken dat hij de oudere Noah is. De patiënt is Allie, maar zij kan zich Noah niet herinneren omdat ze dementie heeft. In het originele einde van de film omhelst het oudere echtpaar elkaar in bed terwijl Allie zich uiteindelijk Noah herinnert, voordat ze in elkaars armen sterven.

Netflix heeft het laatste shot van hen in het bed vervangen door een meer dubbelzinnige van vogels die over een meer vliegen. Veel kijkers hebben het de afgelopen dagen in de gaten gekregen en hoewel het onduidelijk is waarom het einde anders is, zijn fans niet blij. Fans schreven het volgende op Twitter.