Netflix komt met That ’70s Show spin-off That ’90s Show

Netflix heeft een spin-off besteld van de populaire FOX-sitcom That ’70s Show, getiteld That ’90s Show. Kurtwood Smith en Debra Jo Rupp, die Red en Kitty Forman speelden, zullen opnieuwe te zien zijn in de spin-off. Dit meldt The Hollywood Reporter.

That ’90s Show

Hallo, Wisconsin! Het is 1995 en Leia Forman, dochter van Eric en Donna, bezoekt haar grootouders voor de zomer, waar ze een band krijgt met een nieuwe generatie Point Place-kinderen onder het toeziend oog van Kitty en de strenge blik van Red. Seks, drugs en rock-‘n-roll gaan nooit dood, het verandert alleen van kleding.

That ’90s Show komt van de originele makers van de serie Bonnie en Terry Turner. Producenten voor het project hopen naar verluidt dat andere bekende personages uit That ’70s Show gastoptredens zullen maken in de nieuwe serie.

Er zijn tien afleveringen van de serie besteld voor de spin-off. Gregg Mettler zal optreden als showrunner. Bonnie en Terry Turner, Lindsey Turner, Marcy Carsey en Tom Werner zullen uitvoerend produceren.

That ’70s Show is een serie over een groep tieners aan het einde van de jaren zeventig. In de Verenigde Staten werd de eerste aflevering op 23 augustus 1998 uitgezonden en de laatste aflevering op 18 mei 2006. Met precies 200 afleveringen en acht seizoenen was het ook de op drie na langste sitcom van Fox. De hoofdrollen werden gespeeld door Topher Grace, Mila Kunis, Ashton Kutcher, Danny Masterson, Laura Prepon, Wilmer Valderrama, Lisa Robin Kelly, Kurtwood Smith, Debra Jo Rupp, Don Stark, Tommy Chong, Tanya Roberts.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter