Netflix kondigt Elite seizoen 4 aan

Netflix heeft vandaag Elite seizoen 4 aangekondigd. Bekijk de aankondiging hieronder. Volgens Deadline zal het Spaanse drama het aankomende seizoen een paar veranderingen in de cast bevatten. Dat betekent dat de fans van de serie afscheid moeten nemen van een aantal populaire personages. Castleden die de show verlaten zijn onder meer Mina El Hammani, Danna Paola, Ester Expósito, Álvaro Rico en Jorge López. Itzan Escamilla, Miguel Bernardea, Arón Piper, Omar Ayuso, Claudia Salas en Georgina Amorós zouden hun rol hernemen.

In Élite mogen drie doodnormale kinderen naar één van de meest exclusieve scholen van Spanje: Las Encinas. Een aardbeving heeft hun eigen school verwoest, dus moeten ze verplicht naar de school waar de high class van Spanje zijn kinderen naartoe stuurt. Eenmaal daar begint een strijd tussen de rijke kids en de drie nieuwelingen die eindigt met een moord. Maar wie heeft de moord gepleegd?

In het derde seizoen van de serie stonden een aantal protagonisten voor de laatste keer op de school, een fase waarna ze beslissingen moeten nemen die hun toekomst voor altijd kunnen veranderen.

Élite is bedacht door Darío Madrona en Carlos Montero, die beiden samen de serie hebben geschreven. Ramón Salazar en Dani de la Orden dienden als regisseur van de serie.