Netflix kondigt Elite seizoen 5 aan

Hoewel het vierde seizoen van de reeks nog moet verschijnen, heeft Netflix Elite seizoen 5 aangekondigd. Dit gebeurde middels onderstaande video. Het Spaanse drama heeft de Argentijnse actrice Valentina Zenere (Soy Luna) en de Braziliaanse acteur André Lamoglia (Juacas) aan de cast toegevoegd.

Elite, gemaakt en geschreven door Carlos Montero en Darío Madrona, is een van de best presterende Spaanse series van de streamer. Beschreven als “bruisend, ongeremd en sensueel”, volgt de soap-achtige tienerserie de intriges in Las Encinas, een exclusieve kostschool in Spanje.

Elite seizoen 5

Het Spaanse drama zal het aankomende seizoen een paar veranderingen in de cast bevatten. Dat betekent dat de fans van de serie afscheid moeten nemen van een aantal populaire personages. Castleden die de show verlaten zijn onder meer Mina El Hammani, Danna Paola, Ester Expósito, Álvaro Rico en Jorge López. Itzan Escamilla, Miguel Bernardea, Arón Piper, Omar Ayuso, Claudia Salas en Georgina Amorós zouden hun rol hernemen. Nieuwe toevoegingen zijn onder andere Manu Ríos, Carla Díaz, Martina Cariddi & Pol Granch.

In Élite mogen drie doodnormale kinderen naar één van de meest exclusieve scholen van Spanje: Las Encinas. Een aardbeving heeft hun eigen school verwoest, dus moeten ze verplicht naar de school waar de high class van Spanje zijn kinderen naartoe stuurt. Eenmaal daar begint een strijd tussen de rijke kids en de drie nieuwelingen die eindigt met een moord. Maar wie heeft de moord gepleegd?

In het derde seizoen van de serie stonden een aantal protagonisten voor de laatste keer op de school, een fase waarna ze beslissingen moeten nemen die hun toekomst voor altijd kunnen veranderen.

Elite is bedacht door Darío Madrona en Carlos Montero, die beiden samen de serie hebben geschreven. Ramón Salazar en Dani de la Orden dienden als regisseur van de serie.  

Wanneer Elite seizoen 4 precies zal verschijnen is nog niet bekend.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter