Netflix kondigt Locke & Key seizoen 2 aan

Netflix heeft vandaag Locke & Key seizoen 2 aangekondigd. Locke & Key is afkomstig van Carlton Cuse (Lost, Bates Motel) en Meredith Averill (The Haunting of Hill House). Zij zeiden:

“We zijn ontzettend blij dat we het verhaal van Locke & Key samen met onze geweldige medewerkers mogen voortzetten. Wij zijn Netflix, zeker in deze moeilijke tijden, ontzettend dankbaar voor alle steun en kunnen niet wachten om het spannende volgende hoofdstuk met iedereen te delen.”

Brian Wright, Vice President ‘Original Series’ van Netflix:

“Wereldwijd waren gezinnen in de ban van het verhaal van Joe Hill en Gabriel Rodriguez. We zijn ontzettend trots dat we deel uitmaken van deze show. We kunnen daarom niet wachten op wat Carlton Cuse, Meredith Averill en hun creatieve team in petto voor ons hebben met seizoen 2.”

We laten je natuurlijk niet voor een dichte deur staan. Draai die sleutel maar om, want seizoen 2 Locke & Key komt eraan!

Geplaatst door Netflix op Maandag 30 maart 2020

Locke & Key seizoen 2

Locke & Key vertelt het verhaal van de drie Locke kinderen die samen met hun moeder naar het voorouderlijke huis ‘Key House’ verhuizen nadat hun vader op dubieuze wijze is vermoord. Al snel vinden ze er magische sleutels die een link lijken te hebben met het bizarre overlijden van hun vader. Terwijl de Locke kinderen de verschillende sleutels en de bijbehorende unieke krachten ontdekken, ontwaakt een mysterieuze demon die niet stopt voordat hij die magische sleutels zelf in handen heeft. In het tweede seizoen volgen we de Locke kinderen tijdens een nóg spannender avontuur als de ‘Keepers of the Keys’.

Locke & Key is gebaseerd op de bestsellende stripboekenreeks van Joe Hill en Gabriel Rodriguez voor IDW comics.

De cast van Locke & Key bestaat uit Darby Stanchfield (Scandal) als Nina Locke, Jackson Robert Scott (IT en IT 2) als Bode Locke, Connor Jessup (American Crime) als Tyler Locke, Emilia Jones (Horrible Histories) als Kinsey Locke, Bill Heck (The Ballad of Buster Scruggs) als Rendell Locke, Laysla De Oliveira als Dodge, Thomas Mitchell Barnet als Sam Lesser, Griffin Gluck (American Vandal) als Gabe en Coby Bird als Rufus Whedon.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter