Netflix kondigt nieuwe animatieseries aan, zoals Sonic Prime, Kung Fu Panda en meer

Een spannende achtervolging door dinosaurussen in Jurassic World: Kamp Krijtastisch, lachen met bekende vriendjes uit Boss Baby en adembenemende avonturen in de aankomende series Sonic Prime, Daniel Spellbound en My Dad the Bounty Hunter: op Netflix vind je al je favoriete personages. De animatieseries van Netflix stimuleren de fantasie, raken je emoties en maken iedereen blij.

Er zullen een aantal favoriete titels terugkeren, waaronder een interactieve special van Jurassic World en nieuwe afleveringen van The Cuphead Show!, Sharkdog en He-Man and the Masters of the Universe. Maar er zijn ook nieuwkomers:

  • Daniel Spellbound
  • Dead End: Paranormal Park
  • Kung Fu Panda: De drakenridder
  • My Dad the Bounty Hunter
  • Sonic Prime
  • We Lost Our Human

Netflix animatieseries 

Deze nieuwe series en seizoenen sluiten aan bij de succesvolle tekenfilmseries voor kinderen. Cocomelon, The Cuphead Show!, Gabby’s poppenhuis, Jurassic World: Kamp Krijtastisch en Sharkdog stonden allemaal meerdere keren in de wekelijkse Netflix Top 10 met populairste titels in 190 landen.

John Derderian, VP Animated Series bij Netflix, vertelt in zijn blog:

“We willen een veilige, vertrouwde omgeving creëren waar je kids kunnen ontspannen, spelen, leren en ontdekken, samen met hun favoriete personages. Daar zorgen we voor met onze series, maar ook met gebruiksvriendelijke functies voor ouderlijk toezicht, zoals pincodebescherming en het activiteitenoverzicht voor kids. Hiermee kun je de juiste beslissing nemen voor je gezin.

Ik heb een zoon van vier en een dochter van twee. Als vader vind ik het heerlijk om de wereld door de ogen van mijn kinderen te zien en samen nieuwe ervaringen op te doen. Soms betekent dit dat we samen dansen of een puzzel oplossen. Soms betekent dit dat we gezellig met z’n allen onze favoriete nieuwe serie kijken.

Mijn kinderen vinden tekenfilms vooral leuk vanwege de eindeloze mogelijkheden om fantasiewerelden te creëren en tegelijk personages te introduceren die levensecht lijken. Ik ben dus heel benieuwd welke van onze nieuwe series en personages hun hartjes en de hartjes van onze jonge kijkers over de hele wereld zullen veroveren.”

Wanneer de nieuwe series zullen verschijnen is nog niet bekend.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter