Netflix kondigt The Kissing Booth 3 aan die in het geheim werd opgenomen

Een paar dagen na het debuut van de tweede film op de streamingdienst heeft Netflix aangekondigd dat The Kissing Booth 3 in 2021 zal verschijnen. De aankondiging kan hieronder worden bekeken! In een live YouTube-evenement vertelde de cast dat ze in het geheim de opnames voor de derde film voorafgaand aan de wereldwijde pandemie in het geheim hadden voltooid.

In The Kissing Booth 3 gaat het verhaal verder waar de tweede film eindigde. De romantische komedie wordt geregisseerd door Vince Marcello. In de hoofdrollen zien we wederom Joey King (Slender Man) en Molly Ringwald (Riverdale). De originele film was gebaseerd op het boek met dezelfde naam door Beth Reekles.

The Kissing Booth 3

The Kissing Booth werd in mei 2018 uitgebracht door Netflix en draait om Elle. Wanneer Elle Evans, een mooie, laatbloeier die nog nooit is gekust, besluit om een ​​’kissing booth’ te plaatsen tijdens haar Spring Carnival op de middelbare school, merkt ze dat ze onverwachts kust met haar geheime crush – de ultieme bad boy Noah Flynn. Vonken vliegen over, maar er is een klein probleempje: Noah is toevallig de broer van haar beste vriend Lee en is absoluut verboden terrein volgens de regels van hun vriendschapspact. Elle’s leven staat op zijn kop als ze zich realiseert dat ze uiteindelijk een keuze moet maken: volg de regels of volg haar hart.

In dit vervolg volgen we Elle tijdens haar laatste jaar op de middelbare school. Alsof het halen van je diploma nog niet tijdrovend genoeg is, moet de verliefde scholiere ook nog aandacht schenken aan haar vriendje Noah. Maar het feit dat hij studeert op Harvard, maakt het er allemaal niet makkelijker op. Als zij dan ook nog gevoelens ontwikkelt voor een charmante klasgenoot, komt het leven van Elle helemaal op zijn kop te staan!

Hoofdrollen worden gespeeld door Joey KingJacob Elordi en Joel Courtney 

De film is geregisseerd door Vince Marcello op basis van een scenario door Marcello en Jay Arnold. Gebaseerd op de roman The Kissing Booth 2: Going the Distance van Beth Reekles.

The Kissing Booth 2 is sinds 24 juli te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter