Netflix lanceert de teaser trailer van Noah Baumbach’s White Noise

Netflix heeft de eerste teaser trailer uitgebracht voor de aanstaande verfilming van White Noise van de veelgeprezen filmmaker Noah Baumbach, gebaseerd op Don DeLillo’s gelijknamige satireroman uit 1985. Er is momenteel nog geen releasedatum voor de film, maar naar verwachting zal deze ergens dit jaar beschikbaar zijn voor streaming, na de wereldpremière op het 2022 Venice International Film Festival.

De White Noise teaser trailer geeft ons een eerste blik op de Oscar-genomineerden Adam Driver en Greta Gerwig terwijl ze de rol vertolken van een getrouwd stel met vier kinderen. Hun alledaagse leven wordt verstoord als ze worden geconfronteerd met een apocalyptische gebeurtenis. Bekijk de trailer hieronder.

White Noise Netflix

White Noise op Netflix

Tegelijkertijd hilarisch en afschuwelijk, lyrisch en absurd, gewoontjes en apocalyptisch, vertelt White Noise het verhaal van een hedendaagse Amerikaanse familie en hun poging om te dealen met de mondaine conflicten van het dagelijks leven. Onderwijl worstelen ze met de universele mysteries in de liefde, de dood en de mogelijkheid op geluk in een onstabiele wereld.

De hoofdrollen worden gespeeld door Adam Driver, Greta Gerwig, Don Cheadle, Raffey Cassidy, Sam Nivola, May Nivola, Lars Eidinger, Andre Benjamin, Jodie Turner-Smith.

De film is gebaseerd op het boek van Don DeLillo, geschreven voor het scherm en geregisseerd door Noah Baumbach, geproduceerd door Noah Baumbach en David Heyman. Geproduceerd door Uri Singer.

White Noise gaat woensdag 31 augustus in première als openingsfilm van het internationale filmfestival in Venetië (La Biennale Cinema 2022) en is binnenkort wereldwijd te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter