Netflix maakt spy-serie met Arnold Schwarzenegger

Nadat hij eind augustus zijn eerste grote tv-project op Skydance had aangekondigd en een verhitte biedoorlog, heeft Netflix de in ontwikkeling zijnde spionagethriller serie met Arnold Schwarzenegger (Terminator: Dark Fate) verworven. Dit meldt The Hollywood Reporter.

De serie markeert niet alleen zijn eerste hoofdrol in een tv-project, maar markeert ook de nieuwste samenwerking tussen Skydance Media en Schwarzenegger, waarbij het door David Ellison opgerichte productiebedrijf de laatste twee Terminator-films heeft geproduceerd. De Golden Globe-winnende acteur speelt de hoofdrol in de serie naast Monica Barbaro, die onlangs met Skydance werkte aan de aanstaande Top Gun: Maverick, die op 2 juli 2021 in de bioscopen te zien zal zijn.

Spionagethriller met Arnold Schwarzenegger

De serie wordt beschreven als een wereldwijd spionageavontuur waarin een vader en dochter duo centraal staan. De site merkt op dat de studio al is begonnen met de voorlopige casting voor de dochterrol. Schwarzenegger zal ook uitvoerend produceren, samen met David Ellison, Dana Goldberg en Bill Bost van Santora en Skydance. Carolyn Harris is ook aangetrokken om namens de studio toezicht te houden op de serie. Het naamloze project maakt deel uit van Santora’s algehele deal met Skydance TV.

De reeks heeft nog geen titel, maar is gemaakt door Nick Santora (Scorpion, The Fugitive),

De serie zonder titel is de nieuwste samenwerking van Schwarzenegger met Skydance, die de laatste twee Terminator-films had geproduceerd: Genisys en Dark Fate. Dit is ook het eerste grote tv-project van de 73-jarige actiester sinds hij cameo’s maakte in shows en tv-films zoals Two and a Half Men in 2015, Christmas in Connecticut in 1992, Tales from the Crypt in 1990 en The Streets of San Francisco in 1977.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter