Netflix in Nederland beschikbaar

Netflix, de site waarop je online films en tv-series kunt streamen, is sinds vandaag beschikbaar in Nederland. Netflix begon in 2007 in de Verenigde Staten en werd in 2010 en 2011 ook in Canada en Latijns Amerika beschikbaar. In het vorige jaar is Netflix ook uitgebreid naar verscheidene landen in Europa. Eind juni werd de komst naar Nederland bekendgemaakt en vandaag is het dan eindelijk zover.

Op de site zijn duizenden series en films beschikbaar om te bekijken. Films die net uit zijn zullen er niet al gelijk op staan. Je kan vooral de films en series die al wat ouder zijn verwachten. Verder houdt de site bij welke voorkeuren voor films je hebt en kun je zien welke films je vrienden allemaal kijken.

Later vandaag zal er op het persevenement in Amsterdam, met CEO Reed Hastings en actrice Famke Janssenwellicht meer duidelijk worden over wat we allemaal kunnen verwachten. Je kan je al aanmelden op www.netflix.nl. Na het aanmaken van een account krijg je een maand lang gratis gebruik van Netflix Nederland. Daarna zullen de kosten €7,99 per maand bedragen en via creditcard, Ideal of automatische afschrijving te betalen zijn.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter