Netflix ontwikkelt Spaanse Bird Box spin-off film

Terwijl Netflix momenteel werkt aan een directe sequel op de door Sandra Bullock geleide horror-thriller, is aangekondigd dat het Bird Box-universum wordt uitbreidt met een Spaanse spin-off. Deze is afkomstig van het schrijvers- /regieduo Àlex en David Pastor (Carriers).

Plotdetails worden momenteel nog niet onthuld, maar de film zal worden geschreven en geregisseerd door de gebroeders Pastor, bekend van hun werk aan de pandemische thriller Carriers en de veelgeprezen HBO Max mysteriethriller-serie The Head. Tijdens het project zullen Dylan Clark (The Batman) en Chris Morgan (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw) terugkeren om samen met Adrián Guerra en Núria Valls te produceren voor Nostromo Pictures. De oorspronkelijke regisseur Susanne Bier zal optreden als uitvoerend producent naast Chris Morgan Productions.

Bird Box was een enorm succes voor Netflix nadat het werd bekeken door 45.037.125 accounts. Kritische ontvangst werd gemengd. Er lijkt ook nog een Engels vervolg te komen, gebaseerd op het tweede boek van Bird Box-schrijver Josh Malerman getiteld Malorie.

Bird Box spin-off

Vijf jaar nadat een duistere kracht het merendeel van de bevolking tot zelfmoord heeft gedreven, proberen een overlevende en haar kinderen zich in veiligheid te brengen.

De hoofdrollen in Bird Box worden gespeeld door Academy Award winnaar Sandra Bullock (Gravity, Crash), Trevante Rhodes (Moonlight, The Predator), Sarah Paulson (American Crime Story, Ocean’s Eight) en John Malkovich (In the Line of Fire, Burn After Reading). De thriller is geregisseerd door Susanne Bier (In a Better World, The Night Manager) op basis van een scenario door Eric Heisserer (Arrival). De film is gebaseerd op het boek van Josh Malerman.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter