Netflix’s Insatiable geannuleerd na twee seizoenen

Na de tweede seizoenspremière van Insatiable in oktober meldt TVLine dat Netflix officieel heeft besloten de komedieserie van Lauren Gussis geen derde seizoen te geven. Op het eerste seizoen van de serie kwam veel kritiek, omdat de verhaallijn een ‘giftige dieetcultuur’ zou bevorderen.

In de hoofdrollen zagen we Debby Ryan, Alyssa Milano en Dallas Roberts.

Al jaren wordt Patty (Debby Ryan) gepest, genegeerd en onderschat door de mensen om haar heen vanwege haar gewicht. Maar nu ze plotseling dun is, is Patty uit op wraak op iedereen die haar ooit een slecht gevoel heeft gegeven over zichzelf. Bob Armstrong (Dallas Roberts), een onteerd advocaat wiens ware passie het coachen van schoonheidswedstrijd-deelnemers is, is de enige die het potentieel van Patty ziet en neemt haar onder zijn hoede – eerst als een legale klant, en vervolgens als een verkiezingskampioen die hij coacht op weg naar de beste koningin van het land. Maar Bob en zijn vrouw Coralee (Alyssa Milano) hebben geen idee hoe diep Patty’s woede is, of hoe ver ze zal gaan om wraak te nemen op iemand die haar ooit heeft onrecht gedaan.

In seizoen 2 zien we dat Patty veel op haar bordje heeft. Haar verleden achtervolgt haar en haar worsteling om ‘goed’ te zijn wordt elke dag moeilijker en moeilijker terwijl ze vecht tegen haar innerlijke demonen. En Bob helpt haar om de moord op Christian te verbergen, maar hoe ver zal zijn loyaliteit gaan? Zal hij blijven toestaan ​​dat zijn romantische relaties, zijn carrièreambities en zijn integriteit tegen een stootje kunnen, alleen maar om Patty te helpen haar schoonheidswedstrijddromen na te streven? En wanneer schoonheidskoninginnen vermist raken, wie is de schuldige? Patty’s woede? Of is er meer aan de hand?

Verder zijn er rollen voor Christopher Gorham, Erinn Westbrook, Michael Provost, Kimmy Shields, Irene Choi en Sarah Colonna. De serie is gemaakt door Dexter‘s Lauren Gussis en begon als een pilot voor The CW voordat Netflix de serie overnam.