Netflix’s IO trailer met Anthony Mackie & Margaret Qualley

Netflix heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor het aanstaande sci-fi drama IO, met in de hoofdrollen Anthony Mackie (Avengers: Infinity War, The Woman in the Window, Altered Carbon) en Margaret Qualley (The Nice Guys, The Leftovers, Once Upon a Time in Hollywood). Bekijk de trailer hieronder, evenals de poster!

IO

Sam (Margaret Qualley), een van de laatste overlevenden op een postcatastrofale aarde, is een jonge wetenschapper die zich inzet voor het vinden van een manier voor mensen om zich aan te passen en te overleven, in plaats van hun wereld te verlaten. Maar met de laatste shuttle gepland om de planeet te verlaten voor een verre kolonie, begint haar vastberadenheid om te blijven te wankelen door de komst van een andere overlevende, Micah (Anthony Mackie). Ze moet beslissen of ze samen met hem bij de rest van de mensheid aansluit of dat ze blijft om te strijden voor de overleving van de aarde.

Een andere rol is er voor Danny Huston. De film wordt geregisseerd door Jonathan Helpert (House of Time) op basis van een scenario door Clay Jeter (Jess + Moss), Charles Spano (Embers) en Will Basanta (Jess + Moss). Jason Berman en Laura Rister dienen als producenten. IO zal op 18 januari 2019 op Netflix verschijnen.