Netflix’s The Babysitter krijgt een vervolg

Netflix heeft bekendgemaakt dat McG (Terminator Salvation) zal terugkeren als regisseur voor een vervolg van de horror-comedy The Babysitter. De streamingdienst wil snel aan de slag gaan met het vervolg op de film uit 2017, dit meldt Bloody Disgusting.

The Babysitter 2

In The Babysitter raakt de 12-jarige Cole verliefd op zijn sexy babysitter Sonya. Hij blijft tot laat op om haar te bespioneren. Hij komt er echter achter dat ze lid is van een duivelse sekte die verbinding zoekt met de duivel. Als de leden van haar cultus er achter komen dat Cole over hen weet en wat ze doen, moeten ze besluiten of ze hem opofferen om hun geheim te bewaren.

Hoofdrollen waren er voor Judah Lewis, Samara Weaving, Bella Thorne, Andrew Bachelor, Robbie Amell en Hana Mae Lee. The Babysitter werd geregisseerd door McG (We Are Marshall, Terminator Salvation) en is geschreven door Brian Duffield.

De casting is in volle gang en de opnames beginnen in oktober. De nieuwe film wordt geschreven door Dan Lagana.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter