New Amsterdam seizoen 2 vanaf augustus op Videoland

Videoland heeft aangekondigd dat New Amsterdam seizoen 2 binnenkort te zien zal zijn bij de streamingdienst. Begin juli verscheen het tweede seizoen al bij Ziggo Movies & Series en was het ook al te zien bij Net 5. Vanaf 12 augustus is New Amsterdam seizoen 2 ook te bekijken bij Videoland. Bekijk hieronder alvast de trailer.

New Amsterdam seizoen 2

De briljante en charmante Dr. Max Goodwin is de nieuwste medische directeur van het oudste openbare ziekenhuis in Amerika. Zijn doel is om de bureaucratie te bestrijden en uitzonderlijke zorg te bieden. Hoe kan hij helpen? Dr. Goodwin wil de status quo verstoren en bewijzen dat hij er alles aan zal doen om dit onderbezette, slecht gefinancierde en ondergewaardeerde ziekenhuis nieuw leven in te blazen. Het enige ziekenhuis ter wereld dat ebola patiënten, gevangenen van Rikers Island en de president van de Verenigde Staten onder één dak kan onderbrengen. Hij wil het ziekenhuis terugbrengen naar de glorietijd waarin het op de kaart werd gezet.

In het tweede seizoen probeert Dr. Goodwin zijn draai weer te vinden na twee ingrijpende gebeurtenissen: het catastrofale ongeluk en de geboorte van zijn dochter. Terwijl hij zich weer helemaal op zijn werk stort, worstelt Dr. Kapoor ondertussen met de clichés die hij ervaart als arts.

De cast bestaat uit namen als Ryan Eggold, Freema Agyeman, Janet Montgomery, Jocko Sims, Anupam Kher en Tyler Labine.

New Amsterdam is een televisieserie, gebaseerd op het boek Twelve Patients: Life and Death at Bellevue Hospital van Eric Manheimer, dat op 25 september 2018 in première ging op NBC. De serie is gemaakt door David Schulner. In februari 2019 werd aangekondigd dat de serie was verlengd voor een tweede seizoen. In januari 2020 vernieuwde NBC de serie voor drie extra seizoenen.

New Amsterdam seizoen 2 is vanaf augustus te zien op Videoland.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter