New Faith Network | Alles dat je moet weten

New Faith Network is een streamingdienst waarbij de focus ligt bij Christelijke films en series. Je vindt er films, series en docu’s. In dit artikel lees je alles wat je over deze dienst zou moeten weten.

Ben jij opzoek naar films en series welke gemaakt zijn voor Christelijke kijkers? Dan is New Faith Network wellicht interessant voor jou.

New Faith Network

Een account is makkelijk aan te maken via newfaithnetwork.com. De dienst is beschikbaar in het Nederlands en bevat ook veel Nederlandse films en series.

Prijzen

Er zijn twee soorten abonnementen mogelijk bij New Faith Network. Allereerst is er het ‘Basic’ abonnement. Dit kost je €7,95 per maand en zorgt ervoor dat je zonder advertenties kunt kijken. Je mag daarbij slechts één profiel aanmaken. Tevens kun je ook maar met 1 persoon tegelijkertijd kijken. De twee optie is het ‘Premium’ abonnement, waarvoor je €9,95 per maand betaalt. Hierbij kun je wel 4 profielen aanmaken en ook met 4 mensen tegelijkertijd kijken.

Een ander verschil tussen het ‘Basic’ en ‘Premium’ abonnement is dat het alleen bij Premium mogelijk is om programma’s te downloaden voor onderweg.

New Faith Network films

Er staan verschillende soorten films op New Faith Network. Het gaat om zowel klassieke titels als Road to Avonlea of het wat meer recente I Can Only Imagine.

Series

Naast films zijn er ook series te vinden. Denk hierbij aan Heartland, Vindication en Welcome To Hope. Ook zijn er enkele titels vanuit Nederland op de dienst beschikbaar.

New Faith Network opzeggen

Wil jij je abonnement bij New Faith Network opzeggen? Dit kan eenvoudig via je profiel. De dienst is maandelijks opzegbaar.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter