Nia Vardalos regisseert My Big Fat Greek Wedding 3

Nia Vardalos heeft aangekondigd dat My Big Fat Greek Wedding 3 momenteel aan het filmen is in Griekenland! De actrice, die in de originele hitfilm uit 2002 en het vervolg uit 2016 speelde, vertelde ook dat ze de nieuwe film in de franchise zal regisseren. Dit is de eerste keer dat Vardalos een film regisseert in de My Big Fat Greek Wedding-franchise, hoewel ze de scripts voor de eerste twee schreef. My Big Fat Greek Wedding 3 wordt de tweede film geregisseerd door Vardalos, na I Hate Valentine’s Day uit 2009.

Ze schreef op Instagram:

“Thank you so much for the lovely messages [and for] waiting. We’re filming in the beautiful Plaka of Athens.”

Bekijk haar volledig bericht hieronder. Plotdetails zijn voorlopig nog niet bekend, hoewel Vardalos vorig jaar potentiële terugkerende castleden besprak in een emotionele Instagram-post. In de post is te zien hoe Vardalos herenigd wordt met de originele filmacteurs Lainie Kazan, Louis Mandylor en Gia Carides ter nagedachtenis aan wijlen Michael Constantine, die stierf in september 2021. Constantine speelde de patriarch van de familie Portokalos in het origineel uit 2002, dat vertelde het verhaal van zijn dochter, Toula Portokalos, een jonge Griekse vrouw die, tegen de wil van haar familie, een relatie begint met een niet-Griekse man (John Corbett) met hilarische resultaten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nia Vardalos (@niavardalos)

My Big Fat Greek Wedding 3

In deze succesvolle romantische komedie, geproduceerd door Tom Hanks en Rita Wilson is de Griek-Amerikaanse Toula (Nia Vardalos) duidelijk het zorgenkindje van de familie. Ze is niet getrouwd en heeft geen kinderen op de wereld gezet, terwijl dat toch het levensdoel van de Griekse vrouw is?

Als alle bemoeienissen haar teveel worden en ze de niet-griekse god, Ian (John Corbett) tegenkomt, besluit ze haar leven drastische om te gooien. Ze ondergaat een totale metamorfose, verlaat het oude vertrouwde Griekse restaurant van haar vader en wil trouwen met Ian. Binnen haar familie ontstaat daardoor grote consternatie. Dit leidt tot vermakelijke discussies en hilarische uitspattingen.

Vaak beschouwd als een van de beste moderne romantische komedies, werd My Big Fat Greek Wedding een onverwachte succes aan de kassa, met een brutowinst van iets minder dan $ 369 miljoen wereldwijd op een budget van $ 5 miljoen. Vardalos ontving haar eerste Academy Award-nominatie voor het schrijven van het script van de film en zette de serie voort via twee andere projecten: de CBS-sitcom My Big Fat Greek Life, die in 2003 werd geannuleerd na slechts zeven afleveringen, en het vervolg uit 2016 My Big Fat Greek Wedding 2, een bescheiden kassucces dat ondanks overwegend negatieve recensies wereldwijd $ 90 miljoen verdiende met een budget van $ 18 miljoen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter