Nicolas Cage in eerste trailer Pay the Ghost

Bekijk hieronder de eerste trailer van Pay the Ghost, een nieuwe thriller met Nicolas Cage. De film wordt geregisseerd door Uli Edel (Christiane F. en Der Baader Meinhof Komplex). Na de verdwijning krijgt Mike Lawford (Cage) opeens te maken met akelige visioenen van zijn zoon. Samen met zijn vrouw Kristen (Sarah Wayne Callies) gaat Mike op zoek naar aanwijzingen betreffende de verdwijning. Zo ontdekken ze dat een wraakzuchtige geest elke Halloween ten tonele komt en kinderen ontvoert. Mike en Kristen zullen snel moeten handelen als ze hun zoon ooit nog terug willen zien.

Pay the Ghost

Pay the Ghost

Bijna een jaar geleden is de zoon van Mike Cole (Nicolas Cage) plots van zijn zijde verdwenen tijdens een Halloween-parade in New York. Nu wordt hij op onverklaarbare wijze achtervolgd door verschrikkelijke visioenen van zijn zoon en begint hij zijn aanwezigheid te voelen. Hij besluit met zijn vervreemde vrouw Kristen de handen ineen te slaan, op zoek naar aanwijzingen betreffende de verdwijning. Ze ontdekken weldra dat een wraakzuchtige geest elke Halloween ten tonele komt en kinderen ontvoert. Als het tweetal geen vaart in hun zoektocht zet, dan zullen ze mogelijkerwijs hun zoon voor altijd verliezen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Nicolas Cage, Sarah Wayne Callies, Veronica Ferres, Lauren Beatty, Jack Fulton, Elizabeth Jeanne le Roux.

De film wordt geregisseerd door Uli Edel op basis van een scenario door Dan Kay, gebaseerd op het kort verhaal van schrijver Tim Lebbon.

De film is te zien vanaf 23 oktober.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter