Nieuw beeldmateriaal voor HBO serie House of the Dragon verschenen

HBO Max heeft een promotie-video gedeeld voor de series die in 2022 op de streamingdienst zullen verschijnen. Deze bevat onder andere beeldmateriaal van de Game of Thrones spin-off House of the Dragon. Bekijk de promo hieronder.

De video geeft ons ook een eerste blik op Julian Fellowes’ historische drama The Gilded Age, Adam McKay’s sportbiopic Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty, de miniserie The White House Plumbers. De video toont ook de komst van nieuwe seizoenen voor veelgeprezen shows zoals Westworld, Euphoria, Barry, The Righteous Gemstones, Gossip Girl en The Flight Attendant.

HBO serie House of the Dragon

House of the Dragon is een zogeheten prequel, oftewel een voorloper op een serie welke al uitgebracht is. Centraal staan de Targaryens, op de top van hun macht en meer dan 15 draken onder controle.

De hoofdrollen in de serie worden gespeeld door Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Matt Smith, Rhys IfansSteve Toussaint, Sonoya Mizuno en Eve Best.

Game of Thrones-schrijver George R.R. Martin en Ryan Condal hebben House of the Dragon samen geproduceerd. Condal zal het eerste seizoen schrijven. De serie is gebaseerd op Martin’s boek Fire & Blood; die de opkomst en ondergang van de Targaryen-dynastie in kaart brengt. De pilot is geregisseerd door Miguel Sapochnik, welke tevens enkele andere afleveringen van de serie heeft geproduceerd. Sapochnik, die hiervoor zes afleveringen van Game of Thrones op zich nam, won de Primetime Emmy en de Directors Guild of America-eer voor aflevering Battle of the Bastards, de negende aflevering van seizoen 6. Ook werd hij in 2019 genomineerd voor een nieuwe Emmy vanwege het regisseren van The Long Night, de derde aflevering van seizoen 8, en won ook de Emmy voor beste dramaserie als uitvoerend producent van het laatste seizoen. Sapochnik en Condal zullen tevens als showrunners bij House of the Dragon betrokken zijn.

House of the Dragon zal in 2022 via HBO Max te zien zijn.

Meer HBO Max

HBO Max is momenteel beschikbaar in de Verenigde Staten en een aantal Europese landen. In 2022 komt de dienst echter ook naar Nederland. Lees hier alvast een recensie met daarin een eerste indruk van het aanbod.


VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter