Nieuw horrorfilm festival: Amsterdam Dark Arts Film Festival

Ondanks het feit dat veel filmfestivals dit jaar niet door konden gaan blijkt er ook goed nieuws te zijn. Er is namelijk een gloednieuw evenement opgericht dat zich focust op de horrorfilm. We hebben het hier over het Dark Arts Film Festival, dat zal volgend jaar zal plaatsvinden in Amsterdam.

De horrorfilm is nog steeds erg populair, ook bij Nederlandse kijkers. Waar mainstream filmevenementen dergelijke titels vaak links laten liggen worden horrorfilms op genrefestivals gelukkig wel goed vertegenwoordigd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het Imagine Film Festival of BUTFF. Al is er nu ook een evenement opgericht waar horror centraal lijkt te staan.

In 2021 kunnen horrorfans genieten van het Amsterdam Dark Arts Film Festival, waar allerlei duistere en obscure korte films worden vertoond. Het Amsterdam Dark Arts Film Festival (DAFFA) is een nieuw evenement dat de masochistische interactie tussen filmmakers viert met duistere verbeeldingskracht van het publiek. Met een zorgvuldig samengestelde selectie van de meest verontrustende korte horror-, scifi- en fantasiefilms, versnellen ze de harten van de genrefans.

Ben jij maker van korte films? Dat kun je jouw korte film aanmelden, meedoen met de pitchwedstrijd of deelnemen aan masterclasses. Dit kan tot 31 juli 2021. Alle informatie hierover is te lezen op de filmmakers-pagina!

Meer informatie over dit horrorfilm festival is hier te vinden!

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter