Nieuw op Netflix | Week 24

Netflix voegt wekelijks nieuwe titels toe. Elke week houden wij je op de hoogte van de films en series die nieuw verschijnen op Netflix. 

Zo kun je vanaf deze week kijken naar films als 365 Dni, Bridget Jones’s Baby, Assassin’s Creed, Da 5 Bloods. Daarnaast verschijnen er deze week ook weer een aantal nieuwe series en afleveringen, waaronder nieuwe afleveringen van Reality Z, Snowpiercer, The 100 en Curon.

Benieuwd welke films en series nieuw op Netflix verschijnen in 2020? Bekijk dan hieronder een handig overzicht van Streamwijzer voor week 24 van 2020.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter

Nieuw op Netflix

 


NETFLIX 2020 FILMS EN SERIES UITGELICHT


365 DNI

Acteurs: Anna-Maria Sieklucka, Michele Morrone, Bronisław Wrocławski
Regisseur: Barbara Białowąs
Release: 7 juni 2020

Een vurige directrice in een passieloze relatie wordt het slachtoffer van een dominante maffiabaas, die haar gevangenhoudt en één jaar geeft om op hem verliefd te worden.

Assassin’s Creed

Acteurs: Michael Fassbender, Marion Cotillard, Jeremy Irons
Regisseur: Justin Kurzel
Release: 10 juni 2020

Dankzij een revolutionaire technologie die het beleven van genetische herinneringen mogelijk maakt, kan Callum Lynch (Michael Fassbender) in de huid kruipen van zijn voorvader Aguilar tijdens de 15e eeuw in Spanje. Callum ontdekt dat hij een afstammeling is van een mysterieus en geheim genootschap, de zogenaamde Assassins. Hij vergaart een grote hoeveelheid kennis en doet ongelofelijke vaardigheden op die hij kan gebruiken om het op te nemen tegen de onderdrukkende en krachtige Templar-organisatie in de tegenwoordige tijd.

Bridget Jones’s Baby

Acteurs: Renée Zellweger, Colin Firth, Patrick Dempsey
Regisseur: Mark Waters
Release: 8 juni 2020

Als de eeuwige single Bridget op 43-jarige leeftijd opeens zwanger is, moet ze erachter komen of ze wel klaar is om moeder te worden, en wie de vader van de baby is.

Da 5 Bloods

Acteurs: Delroy Lindo, Jonathan Majors, Clarke Peters
Regisseur: Spike Lee
Release: 12 juni 2020

Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.

Reality Z – Seizoen 1

Acteurs: Ana Hartmann, Sabrina Sato, Luellem de Castro
Makers: Cláudio Torres
Release: 10 juni 2020

Nu Rio de Janeiro wordt aangevallen door zombies, schuilen deelnemers aan een realityshow in een tv-studio, waar ze niet alleen te maken krijgen met vleesetende hordes.

Curon – Seizoen 1

Acteurs: Valeria Bilello, Luca Lionello, Federico Russo
Makers: Ezio Abbate, Ivano Fachin, Giovanni Galassi, Tommaso Matano
Release: 10 juni 2020

Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.

Films en seriesFilms en series

Wat vind jij de best Netflix series uit 2020? Laat het ons weten in de comments!