Nieuw op Netflix | Week 28

Netflix voegt op wekelijkse basis nieuwe titels toe. Vandaar dat wij je graag iedere week op de hoogte houden van de films en series die nieuw op Netflix zijn verschenen. 

Zo kun je vanaf week 28 kijken naar films als Forgetting Sarah Marshall, The Old Guard en Superjuffie. Daarnaast verschijnen er deze week ook weer een aantal nieuwe series en afleveringen, waaronder alle seizoenen van The Protector en een nieuwe aflevering van het spraakmakende Snowpiercer.

Benieuwd welke films en series nieuw op Netflix verschijnen in 2020? Bekijk dan hieronder weer het handige overzicht van Streamwijzer waarop alle nieuwe titels in week 28 van 2020 staan.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste film- en serienieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van alle trailers en aankondigingen die rondom je favoriete films en series verschijnen.

FacebookInstagramPinterestTwitter

Het Netflix overzicht van Streamwijzer


NETFLIX 2020 FILMS EN SERIES UITGELICHT


Snowpiercer

Acteurs: Jennifer Connelly, Mickey Sumner, Daveed Diggs
Seizoen: 1
Aflevering: 8

Snowpiercer is een futuristische actieserie die uit 10 afleveringen bestaat. We zien een wereld welke veranderd is in een onherbergzaam bevroren gebied. De laatste overlevenden rijden rond in een alsmaar rijdende trein, die de wereld rondgaat. Er is aan boord sprake van een klassenstrijd, die tot enkele grootse conflicten zal leiden.

The Old Guard

Acteurs: Charlize Theron, Kiki Layne, Marwan Kenzari
Makers: Gina Prince-Bythewood
Release: 10 juli 2020

Een vrouwelijke strijder genaamd Andy leidt een geheim gezelschap van onsterfelijke huurlingen welke de mysterieuze gave hebben om zichzelf te genezen. Dit groepje beschermd al eeuwenlang de sterfelijke wereld en probeert verder onder de radar te blijven. Wanneer het team echter ingehuurd wordt om in Zuid-Sudan een groep met ontvoerde schoolkinderen te redden, worden de bijzondere gaven plotseling blootgesteld. Met als gevolg dat Andy en haar jongste rekruut Nile de rest van het team moeten redden en daarbij voorkomen dat buitenstaanders de gaven willen reproduceren en misbruiken.

Films en series

Wat vind jij de beste Netflix series uit 2020? Laat het ons weten in de comments!