Nieuw op Netflix | Week 29

Netflix voegt op wekelijkse basis nieuwe titels toe. Vandaar dat wij je graag iedere week op de hoogte houden van de films en series die nieuw op Netflix zijn verschenen. 

Zo kun je vanaf week 29 kijken naar films als Eagle Eye, Event Horizon en Patriots Day. Daarnaast verschijnen er deze week ook weer een aantal nieuwe series en afleveringen, waaronder de nieuwe serie Cursed en een nieuwe aflevering van The 100 en het spraakmakende Snowpiercer.

Benieuwd welke films en series nieuw op Netflix verschijnen in 2020? Bekijk dan hieronder weer het handige overzicht van Streamwijzer waarop alle nieuwe titels in week 29 van 2020 staan.

Het Netflix overzicht van week 29

VOLG ONS

Wil je altijd gemakkelijk op de hoogte gehouden worden van het laatste film- en serienieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van alle trailers en aankondigingen die rondom je favoriete films en series verschijnen.

FacebookInstagramPinterestTwitter


NETFLIX 2020 FILMS EN SERIES UITGELICHT


Patriots Day

Acteurs: Mark Wahlberg, John Goodman, Kevin Bacon, Michelle Monaghan, J.K. Simmons
Regisseur: Peter Berg
Release: 12 juli 2020

Als de marathon van Boston in 2013 door enkele bomaanslagen wordt getroffen, neemt de angst en onzekerheid toe bij de lokale bevolking. Vandaar dat de politie- en ordediensten een race tegen de klok beginnen om de voortvluchtige dader (of daders) zo snel mogelijk in de kraag te vatten. Dit om te voorkomen dat er een nieuwe aanslag wordt gepleegd.

Cursed

Acteurs: Katherine Langford, Devon Terrell, Gustaf Skarsgård
Makers: Frank Miller, Tom Wheeler
Release: 17 juli 2020

Gebaseerd op het gelijknamige boek is Cursed een verfilming van de Arthur-legende. Vertelt door de ogen van Nimue, een jonge vrouw met een mysterieuze gave die is voorbestemd om de machtige en tegelijkertijd tragische ‘Lady of the lake’ te worden. Na de plotselinge dood van haar moeder vindt Nimue een bondgenoot in de bescheiden huurling Arthur met wie ze op zoek gaat naar Merlijn om hem het eeuwenoude zwaard te overhandigen. Gaandeweg wordt Nimue het symbool voor moed en rebellie tegen de angstaanjagende Red Paladins en hun koning Uther. Cursed is een coming-of-age verhaal met thema’s die vandaag de dag ook aan de orde zijn: de vernietiging van de natuur, religieuze terreur, zinloze oorlogen en de moed zien te vinden om te leiden wanneer alles verloren lijkt te zijn.

Films en series

Wat vind jij de beste Netflix series uit 2020? Laat het ons weten in de comments!