Nieuw op Netflix | Week 32

Netflix voegt op wekelijkse basis nieuwe titels toe. Vandaar dat wij je graag iedere week op de hoogte houden van de films en series die nieuw op Netflix zijn verschenen. 

Zo kun je vanaf week 32 kijken naar films als Basic Instinct, Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs. the Reverend, Mean Girls 2, Work It. Daarnaast verschijnen er deze week ook weer een aantal nieuwe series en afleveringen, waaronder Connected, Immigration Nation, World’s Most Wanted, The Rain, Alta Mar.

Benieuwd welke films en series nieuw op Netflix verschijnen in 2020? Bekijk dan hieronder weer het handige overzicht van Streamwijzer waarop alle nieuwe titels in week 32 van 2020 staan.

Nieuw op Netflix

 

VOLG ONS

Wil je altijd gemakkelijk op de hoogte gehouden worden van het laatste film- en serienieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van alle trailers en aankondigingen die rondom je favoriete films en series verschijnen.

FacebookInstagramPinterestTwitter


NETFLIX 2020 FILMS EN SERIES UITGELICHT


Basic Instinct

Acteurs: Michael Douglas, Sharon Stone, George Dzundza
Regisseur: Paul Verhoeven
Release: 3 augustus 2020

Rechercheur Curran werkt aan een zaak waarin de schrijfster en verleidster Catherine wordt verdacht van een moord die doet denken aan een misdaad uit haar boek.

Work It

Acteurs: Sabrina Carpenter, Jordan Fisher, Liza Koshy
Regisseur: Laura Terruso
Release: 7 augustus 2020

Een briljante, maar stuntelige scholier wil aan de universiteit van haar overleden vader studeren. Daarom wil ze met andere buitenbeentjes danskampioen worden.

The Rain seizoen 3

Acteurs: Alba August, Lucas Lynggaard Tønnesen, Mikkel Boe Følsgaard
Makers: Jannik Tai Mosholt, Christian Potalivo, Esben Toft Jacobsen
Release: 6 augustus 2020

Zes jaar nadat een door regen overdraagbaar virus bijna iedereen in Scandinavië doodde, zoeken een broer en zus met andere overlevenden naar veiligheid en antwoorden.

Alta Mar seizoen 3

Acteurs: Ivana Baquero, Jon Kortajarena, Alejandra Onieva
Makers: Ramón Campos, Gema R. Neira
Release: 7 augustus 2020

Twee zussen ontdekken verontrustende familiegeheimen na een aantal mysterieuze sterfgevallen op een luxueus schip dat in de jaren 40 van Spanje naar Brazilië voer.

World’s Most Wanted

Release: 5 augustus 2020

Ze worden verdacht van barbaarse misdaden en zijn ondanks hoge beloningen en mondiale onderzoeken op vrije voeten. Een docuserie over de gevaarlijkste boeven ter wereld.

Films en series

Wat vind jij de beste Netflix series uit 2020? Laat het ons weten in de comments!