Nieuw op Netflix | Week 37

Netflix voegt op wekelijkse basis nieuwe titels toe. Vandaar dat wij je graag iedere week op de hoogte houden van de films en series die nieuw op Netflix zijn verschenen. 

Zo kun je vanaf week 37 kijken naar films als Devil en The Babysitter: Killer Queen. Daarnaast verschijnen er deze week ook weer een aantal nieuwe series en afleveringen, waaronder Undercover en The Duchess.

Benieuwd welke films en series nieuw op Netflix verschijnen in 2020? Bekijk dan hieronder weer het handige overzicht van Streamwijzer waarop alle nieuwe titels in week 37 van 2020 staan.

 

Nieuw op Netflix | Week 37

VOLG ONS

Wil je altijd gemakkelijk op de hoogte gehouden worden van het laatste film- en serienieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van alle trailers en aankondigingen die rondom je favoriete films en series verschijnen.

FacebookInstagramPinterestTwitter


NETFLIX 2020 FILMS EN SERIES UITGELICHT


The Babysitter: Killer Queen

Acteurs: Bella Thorne, Leslie Bibb, Emily Alyn, Ken Marino, Robbie Amell, Judah Lewis, Jenna Ortega, Hana Mae Lee, Andrew Bachelor, Amanda Cerny
Regisseur: McG
Release: 10 september 2020

Het verhaal begint twee jaar na het verslaan van een satanische sekte onder leiding van zijn babysitter Bee en ziet hoe Cole probeert zijn verleden te vergeten en zich te concentreren op het overleven van de middelbare school. Maar wanneer oude vijanden onverwachts terugkeren, zal Cole opnieuw de krachten van het kwaad te slim af moeten zijn.

Undercover seizoen 2

Acteurs: Tom Waes,Anna Drijver,Frank Lammers
Release: 6 september 2020

Undercoveragenten infiltreren in de organisatie van een drugsbaron en doen zich voor als stel op de camping waar hij zijn weekenden doorbrengt. Gebaseerd op feiten.

The Duchess

Acteurs: Katherine Ryan, Rory Keenan, Katy Byrne
Makers: Katherine Ryan
Release: 11 september 2020

Alleenstaande moeder Katherine zoekt balans tussen haar carrière, haar tienerdochter en haar relatie met haar vriend. En ze overweegt om zwanger te worden van haar ex.

Films en series

Wat vind jij de beste Netflix series uit 2020? Laat het ons weten in de comments!