Nieuw op Netflix | Week 38

Netflix voegt op wekelijkse basis nieuwe titels toe. Vandaar dat wij je graag iedere week op de hoogte houden van de films en series die nieuw op Netflix zijn verschenen. 

Zo kun je vanaf week 38 kijken naar films als The Devil All The Time en Gims. Daarnaast verschijnen er deze week ook weer een aantal nieuwe series en afleveringen, waaronder Ratched en Jurassic World: Kamp Krijtastisch.

Benieuwd welke films en series nieuw op Netflix verschijnen in 2020? Bekijk dan hieronder weer het handige overzicht van Streamwijzer waarop alle nieuwe titels in week 38 van 2020 staan.

Nieuw op Netflix | Week 38

 

VOLG ONS

Wil je altijd gemakkelijk op de hoogte gehouden worden van het laatste film- en serienieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van alle trailers en aankondigingen die rondom je favoriete films en series verschijnen.

FacebookInstagramPinterestTwitter


NETFLIX 2020 FILMS EN SERIES UITGELICHT


The Devil All The Time

Acteurs: Tom Holland, Bill Skarsgård, Riley Keough
Regisseur: Antonio Campos
Release: 16 september 2020

In een afgelegen naoorlogs stadje vol corruptie en geweld wil een jonge man zijn dierbaren beschermen, maar hij wordt omringd door lugubere types.

Ratched seizoen 1

Acteurs: Sarah Paulson, Finn Wittrock, Judy Davis
Makers: Evan Romansky
Release: 18 september 2020

In Ratched zien we hoe één van ‘s werelds meest iconische personages is geworden zoals ze is. De serie vertelt namelijk het verhaal van de sadistische verpleegster uit One Flew Over The Cuckoo’s Nest.

Jurassic World: Kamp Krijtastisch

Acteurs: Paul-Mikél Williams, Jenna Ortega, Sean Giambrone
Release: 18 september 2020

Zes tieners zijn uitgenodigd in een hypermodern avonturenkamp op Isla Nublar. Als de dinosauriërs uitbreken, moeten de kampeerders samenwerken om te overleven.

Films en series

Wat vind jij de beste Netflix series uit 2020? Laat het ons weten in de comments!