Nieuw seizoen Kees & Co vanaf 30 maart te zien

Het nieuwe seizoen van de comedyserie Kees & Co zal vanaf zaterdag 30 maart worden uitgezonden. De serie keert na dertien jaar weer terug op de Nederlandse televisie. RTL maakt bekend dat de comedy om 20.00 uur wordt uitgezonden. Kees & Co zal ook te zien zijn via Videoland en daar zal het volledige seizoen vanaf 30 maart al te zien zijn.

De serie draaide om het hectische leven van huismoeder Kees en haar man en kinderen. Simone Kleinsma keert weer terug in de rol van Kees, daarnaast zijn ook Chantal Janzen en Tibor Lukács te zien in het vervolg.

In de nieuwe Kees & Co zien we hoe het verder gaat met Kees. Haar zoon Rudie is al een tijd volwassen, maar houdt er een losse leefstijl op na. Haar dochter Anne woont met haar man in Spanje, en dus heeft Kees haar spullen gepakt en is ze ook naar de zon vertrokken. Als Kees terugkomt blijkt dat zoon Rudie een relatie heeft met Coosje. Haar hele huis is ingenomen door Rudie en zijn liefje. Ze heeft al haar spullen meegenomen. Kees wordt opnieuw het middelpunt van een hectisch gezin, waarin ze probeert te redden wat er te redden valt.

Op 25 mei 2006 kwam er na acht seizoenen en 96 afleveringen een einde aan de serie die aanvankelijk was gebaseerd op een succesvolle Britse reeks. De eerste 55 afleveringen werden naar het Nederlands vertaald en bewerkt door Martine Bijl.