Nieuw The Curse of La Llorona poster onthult de huilende vrouw

Warner Bros. Pictures en New Line Cinema hebben een nieuwe poster vrijgegeven voor de horrorfilm The Curse of La Llorona, met daarop de titulaire Mexicaanse horrorlegende terwijl ze weent van de pijn. Deze kun je hieronder bekijken.

The Curse of La Llorona

La Llorona. De huilende vrouw. Een gruwelijke verschijning, gevangen tussen hemel en aarde, in een verschrikkelijk lot dat ze zichzelf aangedaan heeft. Enkel het noemen van haar naam zorgt wereldwijd al generaties voor angst. Toen ze nog leefde, verdronk ze uit pure jaloezie haar kinderen, waarna ze zichzelf huilend van de pijn in de kolkende rivier wierp. Nu zijn haar tranen eeuwigdurend. Ze zijn dodelijk, en iedereen die ‘s nachts haar dodelijke roep hoort, is verdoemd. La Llorona schuilt in de schaduwen en heeft het voorzien op de kinderen; wanhopig om haar eigen kinderen te vervangen. Naarmate de eeuwen zijn verstreken, is haar verlangen heftiger geworden en zijn haar methoden angstaanjagender geworden.

In het Los Angeles van de jaren zeventig, worden een medewerker van de sociale dienst en haar eigen kleine kinderen al snel meesleept in een angstaanjagende bovennatuurlijke wereld. De enige hoop die ze hebben om de dodelijke wraakzucht van La Llorona te overleven, ligt in een gedesillusioneerde priester en de mythische praktijken die hij erop nahoudt om het kwaad te verdrijven.

De film wordt geregisseerd door Michael Chaves op basis van een scenario door Mikki Daughtry en Tobias Iaconis. De hoofdrollen worden gespeeld door Jaynee-Lynne Kinchen, Roman Christou, Linda Cardellini (Avengers: Age of Ultron), Patricia Velasquez (The Mummy), Sean Patrick Thomas (Barbershop: Back in Business) en Raymond Cruz (Better Call Saul).

Vanaf 18 april 2019 in de Nederlandse bioscoop.