Nieuwe angstaanjagende trailer voor Resident Evil: Welcome to Raccoon City

Sony Pictures heeft een gloednieuwe trailer uitgebracht voor Johannes Roberts‘ langverwachte horror-reboot Resident Evil: Welcome to Raccoon City, met een aantal nieuwe spannende beelden boordevol actie. De Nightmare trailer belicht de decennialange onmenselijke experimenten van de Umbrella Corporation op de inwoners van Raccoon City. De film zal op 2 december in de Nederlandse bioscoop verschijnen.

Resident Evil: Welcome to Raccoon City

Fan en filmmaker Johannes Roberts gaat terug naar de oorsprong van de populaire Resident Evil-franchise en brengt hij de games voor een nieuwe generatie fans tot leven op het witte doek. Raccoon City was ooit de thuisstad van de Umbrella Corporation, maar na het plotselinge vertrek van het grote farmaceutische bedrijf is de stad veranderd in een verlaten en woeste stad, waar iets kwaadaardigs schuilgaat onder de oppervlakte. Als dat kwaad uitbreekt, moet een groep overlevenden samenwerken om de waarheid achter Umbrella te onthullen, en alle krachten bundelen om de volgende ochtend te halen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Kaya Scodelario (The Maze Runner), Robbie Amell (Upload) en Hannah John-Kamen (Ant-Man and the Wasp). Scodelairo is gecast als Claire Redfield, terwijl John-Kamen de rol van Jill Valentine speelt en Amell is te zien als Chris Redfield. Daarnaast zijn er rollen voor Tom Hopper als Albert Wesker, Avan Jogia als Leon S. Kennedy en Neal McDonough als William Birkin.

De film is geregisseerd door Johannes Roberts (47 Meters Down) op basis van een scenario dat hij samen met Greg Russo schreef.

Resident Evil: Welcome to Raccoon City draait vanaf 2 december 2021 in de bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter