Nieuwe Assassin’s Creed poster

Begin volgend jaar gaat de gameverfilming Assassin’s Creed in première. 20th Century Fox heeft vandaag een nieuwe poster vrijgegeven. Deze kun je hieronder bekijken.

Nieuwe Assassin’s Creed poster

Dankzij een revolutionaire technologie die het beleven van genetische herinneringen mogelijk maakt, kan Callum Lynch (Michael Fassbender) in de huid kruipen van zijn voorvader Aguilar tijdens de 15e eeuw in Spanje.

Callum ontdekt dat hij een afstammeling is van een mysterieus en geheim genootschap, de zogenaamde Assassins. Hij vergaart een grote hoeveelheid kennis en doet ongelofelijke vaardigheden op die hij kan gebruiken om het op te nemen tegen de onderdrukkende en krachtige Templar-organisatie in de tegenwoordige tijd.

De film speelt zich in hetzelfde universum af als de computerspellen en is voorzien van een origineel verhaal dat de mythologie van de serie uitbreidt.

Hoofdrollen in Assassin’s Creed zijn er voor Michael FassbenderMarion CotillardMichael Kenneth WilliamsAriane LabedBrendan Gleeson en Jeremy Irons. De gameverfilming is geregisseerd door Justin Kurzel (Macbeth).

De film moet 5 januari 2016 in première gaan.