Nieuwe beelden Disney+ film Timmy Fiasco: Privédetective

Walt Disney Pictures heeft de trailer en poster vrijgegeven voor de aankomende filmadaptatie Timmy Fiasco: Privédetective (originele titel Timmy Failure: Mistakes Were Made), gebaseerd op de gelijknamige kinderroman van auteur Stephen Pastis. In de hoofdrol zien we nieuwkomer Winslow Fegley als de titulaire 11-jarige fantasierijke detective. De film zal later deze maand op het Sundance Film Festival 2020 in première gaan en zal beschikbaar zijn op Disney+ vanaf 7 februari. Bekijk de video hieronder!

Timmy Fiasco: Privédetective

Timmy Fiasco: Privédetective volgt de hilarische verhalen van de eigenzinnige Timmy Failure, die samen met zijn 1500 pond ijsbeerpartner Total, het detectivebureau Total Failure Inc. in Portland runt. De onwetende maar zelfverzekerde Timmy moet navigeren door de wereld van volwassenen om hem heen, inclusief zijn moeder, haar goedbedoelende vriendje, zijn leraar/nemesis en een door de school gemandateerde begeleidingsadviseur, allemaal in zijn zoektocht om de beste te worden detective in de wereld.

Naast Winslow Fegley zijn er rollen voor Ophelia Lovibond (Guardians of the Galaxy) als Patty Failure, Craig Robinson (Hot Tub Time Machine, Dolittle), Kyle Bornheimer (Marriage Story), Chloe Coleman (Big Little Lies) en Wallace Shawn (Toy Story, Young Sheldon).

De film is geregisseerd door Oscar-winnaar Tom McCarthy (Up, Spotlight) op basis van een scenario dat mede is geschreven door Pastis en McCarthy.

De roman werd voor het eerst gepubliceerd in 2013 door Candlewick Press. Sindsdien werd het gevolgd door zes delen met de titel Now Look What You’ve Done (2014), We Meet Again (2014), Sanitized For Your Protection (2015), The Book You’re Not Supposed to Have (2016), The Cat Stole My Pants (2017) en It’s The End When I Say It’s The End (2018).