Nieuwe beelden Disney Plus serie WandaVision

Vorige week verscheen de vierde aflevering van WandaVision op Disney Plus en de aflevering kende heel wat onthullingen. De reeks is nu op de helft en ter gelegenheid hiervan heeft Disney Plus een nieuwe trailer en poster vrijgegeven. Deze kun je hieronder bekijken.

WandaVision Disney Plus

Tevens zijn er wat beelden van de vijfde aflevering online verschenen. Deze aflevering zal aankomende vrijdag te zien zijn op de streamer.

WandaVision op Disney Plus

WandaVision speelt zich af in de jaren vijftig en volgt het verhaal van de superhelden Scarlet Witch en Vision, gespeeld door Elizabeth Olson en Paul Bettany. De serie combineert de stijl van klassieke sitcoms met het Marvel Cinematic Universe waarin Wanda Maximoff en Vision – twee superkrachtige wezens die hun ideale leven in een buitenwijk leiden – beginnen te vermoeden dat alles niet is wat het lijkt.

De serie zag ook de terugkeer van Kat Dennings naar het MCU zijn. Haar rol als Darcy Lewis speelde ze voor het laatst in Thor: The Dark World uit 2013. Daarnaast zijn er rollen voor Randall Park, die terugkeert als FBI-agent Jimmy Woo uit Ant-Man and the Wasp en Kathryn Hahn en Teyonah Parris als de volwassen versie van Monica Rambeau, een personage dat voor het eerst haar opwachting maakte in Captain Marvel.

Jac Schaeffer (Captain Marvel) fungeert als producer, showrunner en hoofdschrijver van de serie. Matt Shakman regisseert de serie.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter