Nieuwe beelden horrorfilm A Quiet Place

Nieuwe beelden horrorfilm A Quiet PlaceParamount Pictures heeft de Super Bowl spot en een featurette vrijgegeven voor regisseur John Krasinski’s horror film A Quiet Place. Deze kun je hieronder bekijken. Krasinski zal één van de hoofdrollen op zich nemen. De andere wordt door zijn vrouw ingevuld, namelijk Emily Blunt (Edge of Tomorrow).

[youtube P8Q6ma2sfJQ]

[youtube oe0nJbdqzGE]

In A Quiet Place zien we Krasinski en Blunt als een koppel met twee jonge kinderen die geterroriseerd worden door een bovennatuurlijke iets dat op alles wat geluid maakt reageert, en waarop het zijn klauwen zet. Hierdoor leven ze in stilte en is hun omgeving in alles aangepast op het maken van zo min als mogelijk geluid. Zo praten ze met elkaar via gebarentaal en zijn voetpaden bestrooid met zand. Andere mensen lijken er niet meer te zijn. Maar zonder geluid leven lukt niet en dat levert spannende situaties op.

Naast eerdergenoemde zijn ook Noah Jupe (Suburbicon, Wonder) en Millicent Simmonds (Wonderstruck) te zien in de film. Platinum Dunes (Friday the 13th, tv-serie Black Sails) produceert samen met Paramount. A Quiet Place zal de derde speelfilm van Krasinski worden die hij gaat regisseren. De horrorthriller moet op 12 april debuteren in de Nederlandse bioscoopzalen.